Värdefull investering

När jag ber människor tänka på det som är absolut viktigast i deras liv är svaret någon/några närstående. Man kan inte sätta ett pris på bilder på dem man älskar mest och på alla minnen och upplevelser man har tillsammans.

Jag älskar kärlek och jag älskar att fånga den på bild. En del hör av sig till mig för att ta förlovningsbilder medan andra helt enkelt bara vill ha bilder tillsammans med sin partner. Det spelar ingen roll hur gamla ni är eller hur länge ni har varit tillsammans, det är alltid fint med bilder tillsammans med den man älskar mest.

"Vi blev sååå nöjda med bilderna! Hon är en fantastiskt duktig fotograf.
Hon var så varm och trevlig. Exakt så där som en fotograf ska vara för att man ska bli avslappnad och känna sig bekväm."

Ronja & Simon

Hur går en fotografering till?

Steg 1:  Är du intresserad av att boka en fotografering eller vill du veta mer? Kontakta mig nedanför så hör jag av mig så fort jag kan!

Steg 2: Om ni känner att det är mig ni vill ha som er fotograf så bokar ni mig! I samband med detta skickar jag er en bokningsfaktura på 20% av fotograferingsavgiften och när den är betald så är fotograferingen garanterad hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om ni väljer att avboka mig.

Steg 3: Fotografering! Vi träffas på den plats vi kommit överens om sedan kör vi på! Det är alltid lite pirrigt i början av en fotografering men oroa er inte, efter en stund ska ni se att ni börjar känna er varma i kläderna. Under fotograferingen kommer jag även visa bilderna för er emellanåt.

Steg 4: Jag igenom era bilder och skickar sedan ett galleri till er med oredigerade bilder. Inom 2 veckor ska ni ha valt ut vilka porträtt ni vill att jag redigerar åt er och därefter redigerar jag era utvalda porträtt.

Steg 5: Bilderna är klara! Jag skickar alla bilder till er i både högupplöst (300 dpi) och skärmupplöst (72 dpi) format. I samband med bildleveransen skickar jag även den slutgiltiga räkningen.

Nu är det bara att luta sig tillbaka i soffan och titta igenom alla bilder på dig och din älskade.

Bilderna får inte ändras på något sätt efter jag levererat dem. Det betyder att ni inte får lägga på filter, göra bilderna svartvita eller beskära bilderna. Beskärningar som görs via Facebook eller Instagram är okej. Önskar ni ha med hela bilden på Instagram rekommenderar jag appen Instasize eller Whitagram. När ni publicerar bilderna får ni jätte gärna tagga mig eller skriva: Foto: Chanette Härus. Om ni vill skriva vad ni tyckte om fotograferingen får ni hemskt gärna lämna en recension på min facebook sida eller skicka ett e-post meddelande till mig, jag blir jätte glad av det!

Finns det frågor? Tveka inte att höra av dig så svarar jag så fort jag kan!

"Vi har anlitat Chanette som fotograf ett antal gånger och har alla gånger varit väldigt nöjda med resultatet.

Chanette är väldigt duktig på det hon gör då hon lyssnar på sina kunder och är väldigt idérik. Kan varmt rekommendera henne till olika tillställningar!"

Victor & Elina

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram:

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now