Värdefull investering

När jag ber människor tänka på det som är absolut viktigast i deras liv är svaret någon/några närstående. Man kan inte sätta ett pris på bilder på dem man älskar mest och på alla minnen och upplevelser man har tillsammans.

Jag älskar kärlek och jag älskar att fånga den på bild. En del hör av sig till mig för att ta förlovningsbilder medan andra helt enkelt bara vill ha bilder tillsammans med sin partner. Det spelar ingen roll hur gamla ni är eller hur länge ni har varit tillsammans, det är alltid fint med bilder tillsammans med den man älskar mest.

"Vi blev sååå nöjda med bilderna! Hon är en fantastiskt duktig fotograf.
Hon var så varm och trevlig. Exakt så där som en fotograf ska vara för att man ska bli avslappnad och känna sig bekväm."

Ronja & Simon

Hur går en fotografering till?

Är du intresserad av att boka en fotografering eller vill du veta mer? Kontakta mig nedanför så hör jag av mig så fort jag kan!

Steg 1: Bokningsförfrågan 

Om ni känner att det är mig ni vill ha som er fotograf så bokar ni mig! I samband med detta skickar jag er en bokningsfaktura på 20% av fotograferingsavgiften och när den är betald så är fotograferingen garanterad hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om ni väljer att avboka mig.

Steg 2: Fotografering

Vi träffas på den plats vi kommit överens om sedan kör vi på! Det är alltid lite pirrigt i början av en fotografering men oroa er inte, efter en stund ska ni se att ni börjar känna er varma i kläderna.

Steg 3: Redigering

Jag går igenom era bilder och skickar sedan ett galleri till er med ca 20 redigerade bilder. Inom 2 veckor ska ni ha valt ut vilka porträtt ni vill ha levererade till er. Det ingår 10 bilder i priset för fotograferingen med möjlighet att beställa alla 20 bilder, fine art prints och wood prints för en tilläggssumma.

Steg 4 :Leverans

Bilderna är klara! Jag skickar alla bilder till er i både högupplöst (300 dpi) och skärmupplöst (72 dpi) format. I samband med bildleveransen skickar jag även den slutgiltiga räkningen.

Nu är det bara att luta sig tillbaka i soffan och titta igenom alla bilder på dig och din älskade.

"Vi har anlitat Chanette som fotograf ett antal gånger och har alla gånger varit väldigt nöjda med resultatet.

Chanette är väldigt duktig på det hon gör då hon lyssnar på sina kunder och är väldigt idérik. Kan varmt rekommendera henne till olika tillställningar!"

Victor & Elina

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram:

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now