Värdefull investering!

Jag har alltid tyckt att gravida är bland de starkaste människorna som finns. Graviditeter ser ju förstås olika ut från person till person men för mig spelar det ingen roll ifall du går igenom en tung och tuff graviditet eller en lättsammare, för mig är du och alla andra kvinnor som går igenom en eller fler graviditeter super starka hjältar och därför förtjänar du en dag då du får känna dig vacker och stark och dessutom föreviga denna stund på bild!

Att investera i gravidbilder är ett perfekt sätt att föreviga din kärlek till ditt ofödda barn på bild och skapa fina minnen från din graviditet.

"Jag var lite nervös innan gravidfotograferingen med Chanette. Hade aldrig stått framför kameran innan, men ville föreviga gravidmagen. Så fort Chanette steg in genom dörren till vårt hem släppte en stor del av nervositeten! Hon spred ett lugn i rummet, var professionell och hade humor. Vi skrattade mycket under tiden tillsammans och hon lyssnade även på mina önskemål. Vi hade en superkul fotografering och bilderna blev magiska.
Rekommenderar Chanette om man som kund vill ha en avslappnad, rolig och professionell fotografering."

Paulina

"Svullen, vattenfylld, stor, tung & trött... men ändå så lyckas Chanette få mig att känna mig fin."

Lovisa

Hur går en gravid fotografering till?

Är du intresserad av att boka mig som din gravidfotograf eller vill du veta mer? Kontakta mig nedanför så hör jag av mig så fort jag kan!

Steg 1: Bokningsförfrågan

Om du känner att det är mig du vill ha som din gravidfotograf så bokar du mig! I samband med detta skickar jag er en bokningsfaktura på 20% av fotograferingsavgiften och när den är betald så är fotograferingen garanterad hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om du väljer att avboka mig.

Steg 2: Fotografering

Vi träffas på den plats vi kommit överens om och sedan får du byta om till den klänning du vill ha på dig under fotograferingen. Sedan kör vi på! Det är alltid lite pirrigt i början av en fotografering men oroa dig inte, efter en stund ska du se att du börjar känna dig varm i kläderna.

Steg 3: Redigering

Jag går igenom dina bilder och skickar sedan ett galleri till dig med ca 20 redigerade bilder. Inom 2 veckor ska du ha valt ut vilka porträtt du vill ha levererade till dig. Det ingår 10 bilder i priset för fotograferingen med möjlighet att beställa alla 20 bilder, fine art prints och wood prints för en tilläggssumma.

Steg 4: Leverans

Bilderna är klara! Jag skickar alla bilder till dig i både högupplöst (300 dpi) och skärmupplöst (72 dpi) format. I samband med bildleveransen skickar jag även den slutgiltiga räkningen.

Finns det frågor? Tveka inte att höra av dig så svarar jag så fort jag kan!

Vanliga frågor

Vad ingår i en gravidfotografering?

❤︎ ca 1 timmes fotografering

❤︎ 2 olika ombyten från min gravidgarderob

❤︎ 10 digitala bilder

❤︎ Möjlighet att köpa tilläggsbilder, fine art prints och wood prints

I vilken vecka är det bäst att ta bilder? Det är väldigt individuellt hur stor magen är och när. Under första graviditet brukar det, för de flesta, ta lite längre tid för magen att bli stor medan det inte tar lika lång tid om det inte är din första graviditet. Jag rekommenderar en fotografering i vecka 25-35. Det går även bra efter vecka 35 men risken för ondare foglossning eller att din baby hinner titta ut innan fotograferingen är lite större då. Men så länge du känner dig bekväm så går det bra att fotografera ända fram till vecka 40.

Får min partner komma med på fotograferingen? Absolut! Vi tar några bilder tillsammans med dig och din partner och några bilder med bara dig.

Kan man ta gravidbilder även om det inte är första gången jag är gravid? Absolut, det spelar ingen roll om det är din första eller andra, tredje, fjärde osv. graviditet.

Får man låna en klänning av dig för fotograferingen? Ja, det får du! Jag har ett stort urval av klänningar i olika färger, storlekar och material, men självklart får du fotograferas i dina egna kläder om du föredrar det.

Får barn/syskon komma med på fotograferingen? Jag har valt att inte fotografera med barnen/syskonen eftersom jag vill att fotograferingen ska vara en stund då den blivande mamman får känna sig vacker och fokusera fullt ut på sig själv.

Går det att ta gravidbilder på vintern? Absolut! Med värmepåsar och täta pauser då du kan sätta på dig en rock eller filt och värma dig fixar det sig. Du får även gärna ta på dig varma skor och thights (de kommer inte synas på bild) och en termos med något varmt att dricka.

Vad gör vi om det är dåligt väder? Ingen fara, vi bokar om till en annan dag då det är bättre väder. Det kostar inget extra att boka om.

Du kan beställa fine art prints eller wood prints av valfri bild efter din fotografering.

Vad är en Fine Art Print?

Fine Art Prints är utskrivna på syrafritt papper med ett bläck som vackert framhäver pigmentet och färgerna i bilden. Bilden kommer inte blekna på åtminstone 100 år! Visst är det fantastiskt?

Vad är en Wood Print?

Det innebär att bilden är utprintad rakt på träytan. Träets struktur framträder i bilden och ger en extra touch av naturen. Träet som används kommer från björkar från de finska skogarna. Det finns även inbyggda hängare på baksidan av träet så att du lätt kan hänga upp din bild.

Detta gör din bild extra unik och ovanlig istället för en utskrift på papper.

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram:

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now