Ååh! Du ska bli mamma!

Alltså hur spännande är inte det?! Men en graviditet är inte alltid en dans på rosor; Du har kanske mått illa största delen av graviditeten, känt dig tung och trött?

En gravidfotografering är inte bara en fotosession utan det är DIN stund där du får känna dig vacker och stark. Jag har alltid tyckt att gravida är bland de starkaste människorna som finns. Graviditeter ser ju förstås olika ut från person till person men för mig spelar det ingen roll ifall du går igenom en tung och tuff graviditet eller en lättsammare, för mig är du och alla andra kvinnor som går igenom en eller fler graviditeter super starka hjältar och därför förtjänar du en dag då du får känna dig vacker och stark!

Att investera i gravidbilder är ett perfekt sätt att föreviga din kärlek till ditt ofödda barn på bild och skapa fina minnen från din graviditet.

"Jag var lite nervös innan gravidfotograferingen med Chanette. Hade aldrig stått framför kameran innan, men ville föreviga gravidmagen. Så fort Chanette steg in genom dörren till vårt hem släppte en stor del av nervositeten! Hon spred ett lugn i rummet, var professionell och hade humor. Vi skrattade mycket under tiden tillsammans och hon lyssnade även på mina önskemål. Vi hade en superkul fotografering och bilderna blev magiska.
Rekommenderar Chanette om man som kund vill ha en avslappnad, rolig och professionell fotografering."

Paulina

"Svullen, vattenfylld, stor, tung & trött... men ändå så lyckas Chanette få mig att känna mig fin."

Lovisa

Hur går en gravid fotografering till?

Steg 1:  Är du intresserad av att boka mig som din gravidfotograf eller vill du veta mer? Kontakta mig nedanför så hör jag av mig så fort jag kan!

Steg 2: Om du känner att det är mig du vill ha som din gravidfotograf så bokar du mig! I samband med detta skickar jag er en bokningsfaktura på 20% av fotograferingsavgiften och när den är betald så är fotograferingen garanterad hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om du väljer att avboka mig.

Steg 3: Fotografering! Vi träffas på den plats vi kommit överens om och sedan får du byta om till den klänning du vill ha på dig under fotograferingen. Sedan kör vi på! Det är alltid lite pirrigt i början av en fotografering men oroa dig inte, efter en stund ska du se att du börjar känna dig varm i kläderna. Under fotograferingen kommer jag även visa bilderna för dig emellanåt.

Steg 4: Jag igenom dina bilder och skickar sedan ett galleri till dig med oredigerade bilder. Inom 2 veckor ska du ha valt ut vilka porträtt du vill att jag redigerar åt dig och därefter redigerar jag dina utvalda porträtt.

Steg 5: Bilderna är klara! Jag skickar alla bilder till dig i både högupplöst (300 dpi) och skärmupplöst (72 dpi) format. I samband med bildleveransen skickar jag även den slutgiltiga räkningen.

Nu är det bara att luta sig tillbaka i soffan, titta igenom alla bilder och vila dig inför förlossningen.

Bilderna får inte ändras på något sätt efter jag levererat dem. Det betyder att ni inte får lägga på filter, göra bilderna svartvita eller beskära bilderna. Beskärningar som görs via Facebook eller Instagram är okej. Önskar ni ha med hela bilden på Instagram rekommenderar jag appen Instasize eller Whitagram. När ni publicerar bilderna får ni jätte gärna tagga mig eller skriva: Foto: Chanette Härus. Om ni vill skriva vad ni tyckte om fotograferingen får ni hemskt gärna lämna en recension på min facebook sida eller skicka ett e-post meddelande till mig, jag blir jätte glad av det!

Finns det frågor? Tveka inte att höra av dig så svarar jag så fort jag kan!

Vanliga frågor

I vilken vecka är det bäst att ta bilder? Det är väldigt individuellt hur stor magen är och när. För de flesta brukar vecka 25-35 vara en bra tidpunkt för fotografering.

Får min partner komma med på fotograferingen? Självklart är din partner välkommen med!

Får man låna en klänning av dig för fotograferingen? Ja, det får du. Tyvärr så har jag just nu endast en ljusröd spetsklänning för utlåning men med tiden kommer jag investera i fler klänningar. Det finns även en krona och blomkrans man får låna under fotograferingen och både klänning och accessoarer utlånas avgiftsfritt.

Går det att ta gravidbilder på vintern? Absolut! Är det alldeles för kallt så bokar vi om, men på vintern/sena hösten/tidiga våren är det tyvärr ganska kallt oavsett. Därför erbjuder jag även kortare fotosessioner på vintern till ett billigare pris, men oavsett så fixar vi kylan med värmepåsar och täta pauser då du kan sätta på dig en rock eller filt och värma dig. Du får även gärna ta på dig varma skor och thights (de kommer inte synas på bild) och en termos med något varmt att dricka.

Vad gör vi om det är dåligt väder? Ingen fara, vi bokar om till en annan dag då det är bättre väder. Det kostar inget extra att boka om.

Fotar du också i studio? Nej, min fotostil kräver ett fint naturljus ute i naturen.

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram:

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now