Gravidfotograf  i Österbotten

UTGÅNGSPUNKT I VASA • BEFINNER MIG IBLAND I SIBBO • TAR EMOT BOKNINGAR ÖVER HELA SVENSKFINLAND

Grattis, du ska bli mamma!

Jag har alltid tyckt att gravida är bland de starkaste människorna som finns. Graviditeter ser ju förstås olika ut från person till person men för mig spelar det ingen roll ifall du går igenom en tung och tuff graviditet eller en lättsammare, för mig är du och alla andra som går igenom en eller fler graviditeter super starka hjältar och därför förtjänar du en dag då du får känna dig vacker och stark och dessutom föreviga denna stund på bild!

Att investera i gravidbilder är ett perfekt sätt att föreviga din kärlek till ditt ofödda barn på bild och skapa fina minnen från din graviditet.

AVSLAPPNAD FOTOGRAFERING

En fotografering hos mig är utan stela poseringar och pinsamma tystnader.

UTLÅNING AV KLÄNNINGAR

Jag har 14 olika klänningar som man får välja mellan att fotas i.

MAGISKT LJUS

Fotograferingen äger rum 1-2 timmar efter soluppgång eller 1-2 timmar innan solnedgång beroende på plats för att få det bästa fotoljuset, om inte annat önskas.

"Svullen, vattenfylld, stor, tung & trött... men ändå så lyckas Chanette få mig att känna mig fin."

Lovisa

Om Chanette

Chanette Härus, född 1995 i Sibbo.

Jag är en sprallig och glad tjej som älskar Disney filmer och tv-serien Friends. Jag kan alla avsnitt utantill och lyssnar på sånger ur Disney filmerna medan jag redigerar.

Min uppväxt bland Sibbos åkrar och skogar har gett mig en stark kärlek till naturen och därför älskar jag att fota utomhus. För tillfället bor jag i en lägenhet i Vasa centrum men jag drömmer om att bo i ett egnahemshus på landet med en liten örtagård i trädgården.

Min familj bor kvar i Sibbo så jag tar gärna emot fotograferingar där när jag är på besök.

Jag älskar djur och är uppvuxen med många olika sorters djur och kan knappt vänta med att skaffa en labrador retriver!

Hur går en gravidfotografering till?

Steg 1: Bokningsförfrågan

Om du känner att det är mig du vill ha som din gravidfotograf så skickar du ett bokningsformulär nedan! I samband med bokningen skickar jag er en bokningsfaktura på 20% av fotograferingsavgiften, som sedan dras av den slutgiltiga räkningen, och när den är betald så är fotograferingen garanterad hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om du väljer att avboka mig.

Steg 2: Val av klänningar

Jag har 14 gravidkläningar i olika färger, modeller och storlekar som du får välja mellan att låna till din fotografering. Du får bestämma om du vill välja dina klänningar genom mitt onlinegalleri eller om du vill komma hem till mig och prova dem. Bra att veta: Jag bor på tredje våningen i ett hus utan hiss så har du svårt att gå rekommenderar jag mitt online-galleri.

Om du föredrar att fotograferas i dina egna kläder går det givetvis också bra.

Här kan du se en kort video på några av de klänningar som finns att låna!

Steg 3: Fotografering

Jag tar med mig klänningarna du har valt till platsen vi ska fota på så får du titta närmare på dem där och prova dem. Har du provat ut dina klänningar hemma hos mig innan fotograferingen, kan vi antingen åka tillsammans eller separat – beroende på vad som är smidigast för dig.

När du har fått klänningarna på dig börjar vi fotografera. Jag kommer guida dig under fotograferingen så du behöver inte vara van att stå framför kameran sedan förut.

Steg 4: Leverans

Jag skickar ett galleri med 20 välredigerade bilder som jag har lagt ner mycket tid och kärlek på. Av dessa 20 bilder får du sedan välja ut vilka du vill ha. Om du vill köpa alla 20 bilder går det bra att göra det till ett tilläggspris. Det går även att beställa vackra fine art prints samt wood prints för ett tilläggspris.
Jag publicerar inte några bilder utan att fråga dig först. Dina bilder levereras redigerade, högupplösta och skärmupplösta efter att den slutgiltiga fakturan är betald. Bilderna får inte redigeras eller beskäras (Instagrams & Facebooks beskärningar är okej) efteråt men i övrigt får du fri användning.

Finns det frågor? Tveka inte att höra av dig så svarar jag så fort jag kan!

"Jag var lite nervös innan gravidfotograferingen med Chanette. Hade aldrig stått framför kameran innan, men ville föreviga gravidmagen. Så fort Chanette steg in genom dörren till vårt hem släppte en stor del av nervositeten! Hon spred ett lugn i rummet, var professionell och hade humor. Vi skrattade mycket under tiden tillsammans och hon lyssnade även på mina önskemål. Vi hade en superkul fotografering och bilderna blev magiska.
Rekommenderar Chanette om man som kund vill ha en avslappnad, rolig och professionell fotografering."

Paulina

Vanliga frågor

I vilken vecka är det bäst att ta bilder?

Det är väldigt individuellt hur stor magen är och när. Under första graviditet brukar det, för de flesta, ta lite längre tid för magen att bli stor medan det inte tar lika lång tid om det inte är din första graviditet. Jag rekommenderar en fotografering i vecka 25-35. Det går även bra efter vecka 35 men risken för ondare foglossning eller att din baby hinner titta ut innan fotograferingen är lite större då. Men så länge du känner dig bekväm så går det bra att fotografera ända fram till vecka 40.

Får min partner och barn/syskon komma med på fotograferingen?

Din partner är hjärtligt välkommen med ifall hen skulle vilja det. Jag har valt att inte fotografera med barnen/syskonen eftersom jag vill att fotograferingen ska vara en stund då den blivande mamman får känna sig vacker och fokusera fullt ut på sig själv.

Går det att ta gravidbilder på vintern? Absolut! Med värmepåsar och täta pauser då du kan sätta på dig en rock eller filt och värma dig fixar det sig. Du får även gärna ta på dig varma skor och thights och en termos med något varmt att dricka.

Vad gör vi om det är dåligt väder? Ingen fara, vi bokar om till en annan dag då det är bättre väder. Det kostar inget extra att boka om.

Din investering

Ca 1h fotografering.

1-2 klänningar att låna.

5 digitala välredigerade bilder i både högupplöst och skärmupplöst format som du själv får välja via ett webbgalleri ca 1 vecka efter fotograferingen.

Möjlighet att beställa fler porträtt, Fine Art Prints och Wood Prints för tilläggssumma.

Från 150€ (reseersättning kan tillkomma utanför Österbotten.)

Du kan beställa fine art prints eller wood prints av valfri bild efter din fotografering.

Vad är en Fine Art Print?

Fine Art Prints är utskrivna på syrafritt papper med ett bläck som vackert framhäver pigmentet och färgerna i bilden. Bilden kommer inte blekna på åtminstone 100 år! Visst är det fantastiskt?

Vad är en Wood Print?

Det innebär att bilden är utprintad rakt på träytan. Träets struktur framträder i bilden och ger en extra touch av naturen. Träet som används kommer från björkar från de finska skogarna. Det finns även inbyggda hängare på baksidan av träet så att du lätt kan hänga upp din bild.

Detta gör din bild extra unik och ovanlig istället för en utskrift på papper.

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram: @chanetteharus_photography

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now