Grattis! Du har tagit studenten!

Studenten/examen är ett stort steg i livet, det är kanske det sista du gör innan du flyttar hemifrån. Det spelar ingen roll ifall du har tagit studenten, annan examen eller kombiexamen, det är klart värt att firas!

Även konfirmationen är en milstolpe i livet. Du har antagligen varit på skriftskoleläger och kanske haft en fest med hela släkten för att fira konfirmationen. Du kan nu bli gudförälder och tagit ett steg närmare vuxenlivet.

”Chanette tog mina studentfoton och kunde inte ha blivit mer nöjd. Super härliga och mångsidiga bilder. Hela fotosessionen var också så himla trevlig, Chanette var glad och uppmuntrande och älskade verkligen hennes entusiasm! Rekommenderar starkt att anställa henne som fotograf!"

Alina

Hur går en fotografering till?

Steg 1:  Är du intresserad av att boka en fotografering eller vill du veta mer? Kontakta mig nedanför så hör jag av mig så fort jag kan!

Steg 2: Om du känner att det är mig du vill ha som din fotograf så bokar du mig! I samband med detta skickar jag er en bokningsfaktura på 20% av fotograferingsavgiften och när den är betald så är fotograferingen garanterad hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om du väljer att avboka mig.

Steg 3: Fotografering! Vi träffas på den plats vi kommit överens om sedan kör vi på! Jag rekommenderar att ta studentbilder redan innan studenten så att du kan beställa tack-kort som du kan dela ut till gästerna redan på festen efter dimissionen.

Steg 4: Jag igenom dina bilder och skickar sedan ett galleri till dig med oredigerade bilder. Inom 2 veckor ska du ha valt ut vilka porträtt du vill att jag redigerar åt dig och därefter redigerar jag dina utvalda porträtt.

Steg 5: Bilderna är klara! Jag skickar alla bilder till dig i både högupplöst (300 dpi) och skärmupplöst (72 dpi) format. I samband med bildleveransen skickar jag även den slutgiltiga räkningen.

Nu är det bara att luta sig tillbaka i soffan, beställa tack-kort och leva livet!

Bilderna får inte ändras på något sätt efter jag levererat dem. Det betyder att ni inte får lägga på filter, göra bilderna svartvita eller beskära bilderna. Beskärningar som görs via Facebook eller Instagram är okej. Önskar ni ha med hela bilden på Instagram rekommenderar jag appen Instasize eller Whitagram. När ni publicerar bilderna får ni jätte gärna tagga mig eller skriva: Foto: Chanette Härus. Om ni vill skriva vad ni tyckte om fotograferingen får ni hemskt gärna lämna en recension på min facebook sida eller skicka ett e-post meddelande till mig, jag blir jätte glad av det!

Finns det frågor? Tveka inte att höra av dig så svarar jag så fort jag kan!

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram:

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now