Värdefull investering

När jag ber människor tänka på det som är absolut viktigast i deras liv är svaret någon/några närstående. Man kan inte sätta ett pris på bilder på dem man älskar mest och på alla minnen och upplevelser man har tillsammans.

Jag älskar att fånga minnen och viktiga stunder i livet på bild. Jag hanterar era bilder med omsorg och som om de vore mina egna bröllopsbilder. För mig är ni inte "kunder" eller en "fotografering" i min kalender utan jag är ute efter att få skapa minnen på bild tillsammans med er.  Jag brinner för att föreviga minnen från en tid i ens liv och på människor och deras relationer på bild.

"Vi hade ett mycket trevligt bröllop och har genom Chanette många fina bilder att titta på och minnas. Vi kan varmt rekommendera henne för alla tänkbara festliga tillfällen där en trevlig och flexibel fotograf behövs."

Caroline & Jimmy

Vanliga frågor

Vad gör vi om det regnar? När vädret sviker finns det tyvärr inte mycket man kan göra, men vid ett lätt regn får ni stå under ett paraply. Om det spöregnar fotar vi inomhus på det stället vi har kommit överens om under vår träff.

När ska jag boka? Så tidigt som möjligt, speciellt om du gifter dig på sommaren.

Hur går det till?

Steg 1: Är du intresserad av att boka mig som er bröllopsfotograf eller vill du veta mer? Kontakta mig nedanför så hör jag av mig så fort jag kan!

Steg 2: Om ni känner att det är mig ni vill ha som er bröllopsfotograf så bokar ni mig! I samband med detta skickar jag er en bokningsfaktura på 20% av ert valda bröllopspaket och när den är betald så är ni garanterade ert bröllopsdatum hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om ni väljer att avboka mig.

Steg 3: Vi bestämmer plats och datum för en fika där ni får berätta mer om er själva och ert bröllop. Vi diskuterar allt som är bra för mig att hålla koll på under ert bröllop och era önskemål för dagen. När vi har diskuterat färdigt skriver vi på ett avtal så att det inte blir några missförstånd i efterhand. Om det dyker upp frågor i efterhand är det bara att höra av sig!

Steg 4: Bröllopsdagen! Er uppgift är bara att njuta av dagen och ha roligt. Jag finns med er på ett hörn och fångar alla viktiga stunder och glädjetårar på bild åt er och allt annat som berättar just ER bröllopsberättelse.

Steg 5: Ni har sagt ja till varandra och nu är det dags för er att pusta ut och åka på bröllopsresa. Under tiden går jag igenom era bilder från er stora dag och skickar ett galleri med era oredigerade porträtt till er. Inom 2 veckor ska ni ha valt ut vilka porträtt ni vill att jag redigerar åt er och därefter redigerar jag era utvalda porträtt + resten av era bröllopsbilder.

Steg 6: Bilderna är klara! Jag skickar alla bilder till er i både högupplöst (300 dpi) och skärmupplöst (72 dpi) format. I samband med bildleveransen skickar jag även den slutgiltiga räkningen.

Nu är det bara att luta sig tillbaka i soffan och titta igenom alla bilder och minnas tillbaka på ert livs lyckligaste dag.

Bilderna får inte ändras på något sätt efter jag levererat dem. Det betyder att ni inte får lägga på filter, göra bilderna svartvita eller beskära bilderna. Beskärningar som görs via Facebook eller Instagram är okej. Önskar ni ha med hela bilden på Instagram rekommenderar jag appen Instasize eller Whitagram. När ni publicerar bilderna får ni jätte gärna tagga mig eller skriva: Foto: Chanette Härus. Om ni vill skriva vad ni tyckte om fotograferingen får ni hemskt gärna lämna en recension på min facebook sida eller skicka ett e-post meddelande till mig, jag blir jätte glad av det!

Paket

Jag erbjuder tre olika bröllopspaket men om ni inte hittar rätt paket för just ert bröllop ska ni inte tveka om att be om något skräddarsytt. Jag bokar gärna in ett möte för att besvara eventuella frågor och för att höra mer om er stora dag. Annars besvarar jag självklart frågor via e-post.

I alla paket ingår bilder i både högupplöst format (300 dpi) och skärmupplöst format (72 dpi). De högupplösta bilderna används för framkallning och de skärmupplösta för användning på internet.

Det ingår även en träff med mig där vi skriver avtal och går igenom all nödvändig information om ert bröllop. Om det inte finns möjlighet för en fysiskt träff innan bröllopet tar vi det på skype eller telefonen. Då skickar jag avtalet till er per post som ni sedan får skicka tillbaka till mig med underskrift.

Vill ni veta mer? Kontakta mig nedanför så svarar jag så snart jag kan!

Brons

1 timme

Silver

4 timmar

Guld

8 timmar

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram:

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now