Bröllopsfotograf  i Österbotten

UTGÅNGSPUNKT I VASA • BEFINNER MIG IBLAND I SIBBO • TAR EMOT BOKNINGAR I HELA SVENSKFINLAND

Grattis till ert giftermål!

Att gifta sig är så häftigt och vackert på alla sätt och vis. Oavsett om man gifter sig i en kyrka eller på magistraten, har ett bröllop med flera hundra personer eller bara med de allra närmaste så är det er kärlek till varandra som står i fokus. Att lova någon att älska hen i nöd och lust tills döden skiljer er åt kan, enligt mig, vara något av det finaste som finns.

Jag älskar att fånga minnen och viktiga stunder i livet på bild. Jag hanterar era bilder med omsorg och som om de vore mina egna bröllopsbilder. För mig är ni inte "kunder" eller en "fotografering" i min kalender utan jag är ute efter att få skapa minnen på bild tillsammans med er.  Jag brinner för att föreviga minnen från en tid i ens liv och på människor och deras relationer på bild.

Att investera i en bröllopsfotograf garanterar er fina bilder och ni behöver inte oroa er för att moster Magdas bilder tagna med telefonen inte håller eller är suddiga och oskarpa.

"Vi hade ett mycket trevligt bröllop och har genom Chanette många fina bilder att titta på och minnas. Vi kan varmt rekommendera henne för alla tänkbara festliga tillfällen där en trevlig och flexibel fotograf behövs."

Caroline & Jimmy

Om Chanette

Chanette Härus, född 1995 i Sibbo.

Jag är en sprallig och glad tjej som älskar Disney filmer och tv-serien Friends. Jag kan alla avsnitt utantill och lyssnar på sånger ur Disney filmerna medan jag redigerar.

Min uppväxt bland Sibbos åkrar och skogar har gett mig en stark kärlek till naturen och därför älskar jag att fota utomhus. För tillfället bor jag i en lägenhet i Vasa centrum men jag drömmer om att bo i ett egnahemshus på landet med en liten örtagård i trädgården.

Min familj bor kvar i Sibbo så jag tar gärna emot fotograferingar där när jag är på besök.

Jag älskar djur och är uppvuxen med många olika sorters djur och kan knappt vänta med att skaffa en labrador retriver!

Hur går det till?

Steg 1: Bokningsförfrågan 

Om ni känner att det är mig ni vill ha som er bröllopsfotograf så skickar ni ett bokningsformulär nedan och så återkommer jag med ett svar inom några dagar där jag berättar om jag är ledig ert bröllopsdatum samt skickar en offert. Priset varierar beroende på hur långt avstånd jag har till platsen för bröllopet samt vilket paket (se nedan) ni är intresserade av.
Om allting känns bra så bokar ni mig och berättar vilket paket ni är intresserade av. I samband med bokningen skickar jag er en bokningsfaktura på 20% av fotograferingsavgiften, som sedan dras av den slutgiltiga räkningen, och när den är betald så är ert bröllopsdatum garanterad hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om du väljer att avboka mig.

Steg 2: Fika 

Vi bestämmer plats och datum ca 1-2 månader före bröllopet för en fika där ni får berätta mer om er själva och ert bröllop. Vi diskuterar allt som är bra för mig att hålla koll på under ert bröllop och era önskemål för dagen. När vi har diskuterat färdigt skriver vi på ett avtal så att det inte blir några missförstånd i efterhand. Om det dyker upp frågor i efterhand är det bara att höra av sig!

Om ni inte har möjlighet att ta er till Vasa så gör vi detta över telefon istället.
Gäller för paket på 4 timmar och mer.

Steg 3: Bröllopsdagen 

Er uppgift är bara att njuta av dagen och ha roligt. Jag finns med er på ett hörn och fångar alla viktiga stunder och glädjetårar på bild åt er och allt annat som berättar just er bröllopsberättelse.

Steg 4: Leverans

Ni har sagt ja till varandra och nu är det dags för er att pusta ut och åka på bröllopsresa. Jag skickar ett galleri med 20 välredigerade bilder (porträtten) som jag har lagt ner mycket tid och kärlek på. Av dessa 20 bilder får ni sedan välja ut vilka ni vill ha. Om ni vill köpa alla 20 bilder går det bra att göra det till ett tilläggspris. Det går även att beställa vackra fine art prints samt wood prints för ett tilläggspris. Efter ert val levererar jag era porträtt till er samt redigerar resten av era bröllopsbilder och levererar dem.
Era bilder levereras redigerade, högupplösta och skärmupplösta efter att den slutgiltiga fakturan är betald. Bilderna får inte redigeras eller beskäras (Instagrams & Facebooks beskärningar är okej) efteråt men i övrigt får ni fri användning.

Finns det frågor? Tveka inte att höra av dig så svarar jag så fort jag kan!

"Vi hade en rolig och avslappnad fotografering tillsammans med Chanette. Det var en stund av skratt och glädje i vacker natur och resultatet blev bland de bästa bilderna vi har på oss som par."

Ida-Caroline & Ariel

Vanliga frågor

Vad gör vi om det regnar? När vädret sviker finns det tyvärr inte mycket man kan göra, men vid ett lätt regn får ni stå under ett paraply. Om det spöregnar fotar vi inomhus på det stället vi har kommit överens om under vårt möte.

När ska jag boka? Så tidigt som möjligt, speciellt om du gifter dig på sommaren.

Hur mycket kostar det? Du kan se prislista för varje paket nedan. Det kan tillkomma rese- och boendeersättning beroende på hur långt borta bröllopet är från mig.

Paket

Jag erbjuder tre olika bröllopspaket men om ni inte hittar rätt paket för just ert bröllop ska ni inte tveka om att be om något skräddarsytt. Jag bokar gärna in ett möte för att besvara eventuella frågor och för att höra mer om er stora dag. Annars besvarar jag självklart frågor via e-post.

Brons

1 timme

Porträtt fotografering på ca 1h.

10 digitala välredigerade bilder i både högupplöst och skärmupplöst format som ni själva får välja via ett webbgalleri ca 1 vecka efter fotograferingen.

Bilderna levererade digitalt till er senast 3 dagar efter att ni har valt era bilder.

Möjlighet att beställa fler porträtt, Fine Art Prints och Wood Prints för tilläggssumma.

Från 200€

Silver

4 timmar

Träff med mig i Vasa eller per telefon 1-2 månader före
bröllopet. Vi lära känna varandra bättre och ni får
berätta mer om er själva och ert bröllop för mig. Vi
skriver även på avtal för ert bröllop vid vår träff.

Fotografering på ca 4h, first look, porträtt, vigsel och
middag.

150 digitala välredigerade bilder i både högupplöst och skärmupplöst format.
10 digitala välredigerade porträtt som ni själva får välja
via ett webbgalleri ca 1 vecka efter fotograferingen.

Porträtten levererade digitalt till er senast 3 dagar efter
att ni har valt era bilder.
Inom 3 veckor levereras alla 150 bilder till er på en USBsticka.

Möjlighet att beställa fler porträtt, Fine Art Prints och
Wood Prints för tilläggssumma
.

Från 500€

Guld

8 timmar

Träff med mig i Vasa eller per telefon 1-2 månader före
bröllopet. Vi lära känna varandra bättre och ni får
berätta mer om er själva och ert bröllop för mig. Vi
skriver även på avtal för ert bröllop vid vår träff.

Fotografering på ca 8h, föreberedelser, first look, porträtt,
vigsel, middag & fest.

350 digitala välredigerade porträtt i både högupplöst och skärmupplöst format.
10 digitala välredigerade porträtt som ni själva får välja
via ett webbgalleri ca 1 vecka efter fotograferingen.

Porträtten levererade digitalt till er senast 3 dagar efter
att ni har valt era bilder.

Inom 6 veckor levereras alla 350 bilder till er på en USBsticka.
Möjlighet att beställa fler porträtt, Fine Art Prints och
Wood Prints för tilläggssumma.

Från 1300€

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram: @chanetteharus_photography

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now