Värdefull investering

När jag ber människor tänka på det som är absolut viktigast i deras liv är svaret någon/några närstående. Man kan inte sätta ett pris på bilder på dem man älskar mest och på alla minnen och upplevelser man har tillsammans.

Jag älskar att fånga minnen och viktiga stunder i livet på bild. Jag hanterar era bilder med omsorg och som om de vore mina egna bröllopsbilder. För mig är ni inte "kunder" eller en "fotografering" i min kalender utan jag är ute efter att få skapa minnen på bild tillsammans med er.  Jag brinner för att föreviga minnen från en tid i ens liv och på människor och deras relationer på bild.

"Vi hade en rolig och avslappnad fotografering tillsammans med Chanette. Det var en stund av skratt och glädje i vacker natur och resultatet blev bland de bästa bilderna vi har på oss som par."

Ida-Caroline & Ariel

Vanliga frågor

Vad gör vi om det regnar? När vädret sviker finns det tyvärr inte mycket man kan göra, men vid ett lätt regn får ni stå under ett paraply. Om det spöregnar fotar vi inomhus på det stället vi har kommit överens om under vår träff.

När ska jag boka? Så tidigt som möjligt, speciellt om du gifter dig på sommaren.

"Vi hade ett mycket trevligt bröllop och har genom Chanette många fina bilder att titta på och minnas. Vi kan varmt rekommendera henne för alla tänkbara festliga tillfällen där en trevlig och flexibel fotograf behövs."

Caroline & Jimmy

Hur går det till?

 Är du intresserad av att boka mig som er bröllopsfotograf eller vill du veta mer? Kontakta mig nedanför så hör jag av mig med en offert så fort jag kan! Kom ihåg att berätta vilket datum och var ni gifter er!

Steg 1: Bokningsförfrågan 

Om ni känner att det är mig ni vill ha som er bröllopsfotograf så bokar ni mig! I samband med detta skickar jag er en bokningsfaktura på 20% av ert valda bröllopspaket och när den är betald så är ni garanterade ert bröllopsdatum hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om ni väljer att avboka mig.

Steg 2: Fika 

Vi bestämmer plats och datum för en fika där ni får berätta mer om er själva och ert bröllop. Vi diskuterar allt som är bra för mig att hålla koll på under ert bröllop och era önskemål för dagen. När vi har diskuterat färdigt skriver vi på ett avtal så att det inte blir några missförstånd i efterhand. Om det dyker upp frågor i efterhand är det bara att höra av sig!

Steg 3: Bröllopsdagen 

Bröllopsdagen! Er uppgift är bara att njuta av dagen och ha roligt. Jag finns med er på ett hörn och fångar alla viktiga stunder och glädjetårar på bild åt er och allt annat som berättar just ER bröllopsberättelse.

Steg 4: Redigering

Ni har sagt ja till varandra och nu är det dags för er att pusta ut och åka på bröllopsresa. Under tiden går jag igenom era bilder från er stora dag och skickar ett galleri till er med ca 20 redigerade bilder. Inom 2 veckor ska ni ha valt ut vilka porträtt ni vill ha levererade till er. Det ingår 10 bilder i priset för fotograferingen med möjlighet att beställa alla 20 bilder, fine art prints och wood prints för en tilläggssumma. Efter ert val levererar jag era porträtt till er samt redigerar resten av era bröllopsbilder och levererar dem.

Steg 5: Leverans

Bilderna är klara! Jag skickar alla bilder till er i både högupplöst (300 dpi) och skärmupplöst (72 dpi) format. I samband med bildleveransen skickar jag även den slutgiltiga räkningen.

Nu är det bara att luta sig tillbaka i soffan och titta igenom alla bilder och minnas tillbaka på ert livs lyckligaste dag.

Paket

Jag erbjuder tre olika bröllopspaket men om ni inte hittar rätt paket för just ert bröllop ska ni inte tveka om att be om något skräddarsytt. Jag bokar gärna in ett möte för att besvara eventuella frågor och för att höra mer om er stora dag. Annars besvarar jag självklart frågor via e-post.

I alla paket ingår bilder i både högupplöst format (300 dpi) och skärmupplöst format (72 dpi). De högupplösta bilderna används för framkallning och de skärmupplösta för användning på internet.

Det ingår även en träff med mig där vi skriver avtal och går igenom all nödvändig information om ert bröllop. Om det inte finns möjlighet för en fysiskt träff innan bröllopet tar vi det på skype eller telefonen. Då skickar jag avtalet till er per post som ni sedan får skicka tillbaka till mig med underskrift.

Vill ni veta mer? Kontakta mig nedanför så svarar jag så snart jag kan!

Brons

1 timme

Silver

4 timmar

Guld

8 timmar

Nyhet 2020!

En nyhet för år 2020 är att du numera kan beställa dina bilder som fine art prints eller wood print i samband med bildleveransen!

Vad är en Fine Art Print?

Fine Art Prints är utskrivna på syrafritt papper med ett bläck som vackert framhäver pigmentet och färgerna i bilden. Bilden kommer inte blekna på åtminstone 100 år! Visst är det fantastiskt?

Vad är en Wood Print?

Det innebär att bilden är utprintad rakt på träytan. Träets struktur framträder i bilden och ger en extra touch av naturen. Träet som används kommer från björkar från de finska skogarna. Det finns även inbyggda hängare på baksidan av träet så att du lätt kan hänga upp din bild.

Detta gör din bild extra unik och ovanlig istället för en utskrift på papper.

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram:

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now