Tjoho! Du vill boka en fotografering med mig!

Såhär går du till väga:

Steg 1: Du skickar en bokningsförfrågan nedanför och bokar mig för din utvalda fotografering. I samband med detta skickar jag dig en bokningsfaktura på 20% av fotograferingsavgiften och när den är betald så är fotograferingen garanterad hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om du väljer att avboka mig.

Steg 2: Fotografering! Det är alltid lite pirrigt i början av en fotografering men oroa er inte, efter en stund ska du se att du börjar känna dig varm i kläderna.
Under fotograferingen kommer jag även visa bilderna för dig emellanåt.

Steg 3: Jag går igenom dina bilder och skickar sedan ett galleri till dig med oredigerade bilder. Inom 2 veckor ska du ha valt ut vilka porträtt du vill att jag redigerar åt dig och därefter redigerar jag dina utvalda porträtt.

Steg 4: Bilderna är klara! Jag skickar alla bilder till dig i både högupplöst (300 dpi) och skärmupplöst (72 dpi) format. I samband med bildleveransen skickar jag även den slutgiltiga räkningen. Bilderna får inte ändras på något sätt efter jag levererat dem. Det betyder att ni inte får lägga på filter, göra bilderna svartvita eller beskära bilderna. Beskärningar som görs via Facebook eller Instagram är okej. Önskar ni ha med hela bilden på Instagram rekommenderar jag appen Instasize eller Whitagram. När ni publicerar bilderna får ni jätte gärna tagga mig eller skriva: Foto: Chanette Härus. Om ni vill skriva vad ni tyckte om fotograferingen får ni hemskt gärna lämna en recension på min facebook sida eller skicka ett e-post meddelande till mig, jag blir jätte glad av det!

Om vädret sviker så bokar vi om, det är avgiftsfritt. Om ni vill boka om av annan orsak bör det göras minst 48 timmar innan fotografering, annars tillkommer en kostnad på 50€.

Finns det frågor? Tveka inte att höra av dig så svarar jag så fort jag kan!

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram:

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now