Tjoho! Du vill boka en fotografering med mig!

Såhär går du till väga:

Steg 1:  Bokningsförfrågan
Du skickar en bokningsförfrågan nedanför och bokar mig för din utvalda fotografering. I samband med detta skickar jag dig en bokningsfaktura på 20% av fotograferingsavgiften och när den är betald så är fotograferingen garanterad hos mig. Obs! Bokningsavgiften betalas inte tillbaka om du väljer att avboka mig.

Om du vill boka mig för att fota bröllop: Kom ihåg att berätta vilket datum och var ni gifter er så återkommer jag med en offert!

Steg 2: Fotografering

Det är alltid lite pirrigt i början av en fotografering men oroa er inte, efter en stund ska du se att du börjar känna dig varm i kläderna.

Steg 3: Redigering

Jag går igenom dina bilder och skickar sedan ett galleri till dig med ca 20 redigerade bilder. Inom 2 veckor ska du ha valt ut vilka porträtt du vill ha levererade till dig. Det ingår 10 bilder i priset för fotograferingen med möjlighet att beställa fler bilder och prints för en tilläggssumma.

Steg 4: Leverans
Bilderna är klara! Jag skickar alla bilder till dig digitalt i både högupplöst och skärmupplöst format. I samband med bildleveransen skickar jag även den slutgiltiga räkningen.

Om vädret sviker så bokar vi om, det är avgiftsfritt.

Finns det frågor? Tveka inte att höra av dig så svarar jag så fort jag kan!

Boka din fotografering här!

Följ mig på Instagram:

© 2023 BY ALAN PARKS. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now